خانه / اخبار / عقد تفاهم نامه همکاری پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان(شاهرود) و کارخانه قند شاهرود در زمینه بهبود وضعیت کمی و کیفی محصول چغندرقند

عقد تفاهم نامه همکاری پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان(شاهرود) و کارخانه قند شاهرود در زمینه بهبود وضعیت کمی و کیفی محصول چغندرقند

در جلسه مشترک مورخ ۱۲/۱۱/۹۰ در محل مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان(شاهرود) که با حضور مدیر عامل و کارشناسان بخش کشاورزی کارخانه قند شاهرود برگزارگردید؛ مدیر عامل کارخانه قند شاهرود آقای مهندس قربانی پور در مورد کاهش عملکرد چغندرقند و خصوصا پایین آمدن عیارقند توضیحاتی ارائه کرده و عنوان نمودند با توجه به مشکلات پدید آمده ضروری است مرکز تحقیقات کشاورزی استان (شاهرود) با استفاده از منابع مالی کارخانه نسبت به بررسی و رفع این مشکل اقدام نماید. در ادامه قرارداد پژوهشی با عنوان ارزیابی وضعیت تغذیه ای مزارع چغندرقند شهرستان شاهرود با استفاده از روش CND منعقد گردید. هدف اصلی از انجام این پژوهش شناخت محدودیت های تغذیه ای چغندرقند منطقه و بهبود وضعیت کمی و کیفی چغندرقند بود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme