خانه / اخبار / برگزاری کارگاه آموزشی انتقال یافته های محصول گندم توسط مرکز سمنان(شاهرود)

برگزاری کارگاه آموزشی انتقال یافته های محصول گندم توسط مرکز سمنان(شاهرود)

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان(شاهرود) ، کارگاه آموزشی انتقال یافته های ارقام متحمل به شوری گندم با حضور کشاورزان ، کارشناسان پهنه و مسئولین ترویج شهرستان سمنان در روز چهارشنبه مورخه ۱۳۹۸/۳/۲۹ در مزرعه آقای یوسف علی شرفیه در منطقه علی آباد قلی بیک درحومه سمنان برگزار شد. در این کارگاه دکتر علیرضا محمدی عضو هیات علمی بخش زراعی و باغی مرکز با تشریح اهمیت تنش شوری در استان، به نقش ارقام متحمل در ثبات و پایداری تولید اشاره داشتند. درادامه ایشان جایگاه طرحهای تحقیقی، ترویجی در مراحل تولید ارقام جدید را تبیین و خصوصیات لاینهای مورد آزمایش را تشریح نمودند. شایان ذکر است دراین کارگاه با هدف افزایش بهره وری، خصوصیات ارقام جدید غلات (گندم ، جو) متحمل به شوری برای کشت در اراضی لب شور و شور  تشریح و کشت آنها توصیه گردید . در ادامه “طرح تحقیقی –  ترویجی بررسی و مقایسه لاینهای MS-93-6 و  MS-93-14  و  MS-93-16 متحمل به شوری گندم در شرایط زارعین استان سمنان  ” توسط مدعوین بازدید شد .

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های ستاره دار را پر کنید. *

*