خانه / اخبار / برگزاری کارگاه آموزشی کارکنان با عنوان ” تولید محصولات ارگانیک و جایگاه این محصول در تجارت جهانی ” در مرکز

برگزاری کارگاه آموزشی کارکنان با عنوان ” تولید محصولات ارگانیک و جایگاه این محصول در تجارت جهانی ” در مرکز

به گزارش روابط عمومی مرکز ، کارگاه آموزشی ” تولید محصولات ارگانیک و جایگاه این محصول در تجارت جهانی “در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان(شاهرود) در ۱۳و ۱۴ بهمن ماه سال جاری برگزار گردید.

در این کارگاه که با حضور ۳۰ نفر از کارشناسان شهرستانهای شاهرود،دامغان و میامی برگزار شد، محققین مرکز آقایان دکتر دزیانیان و دکتر باباخانزاده تدریس نمودند. در این کارگاه موضوعاتی مانند ، شیوه های تولید محصولات ارگانیک، کار با دستگاه های بذر ریز، پشه کش، مالچ کش، نشاکار، فرایند تولید محصولات ارگانیک، روش تولید نشاء در گلخانه، روش پیوند سبزیجات، شناخت ارقام پرمحصول سبزی و صیفی ویژه تولید محصول ارگانیک، نحوه اجرای تست پنل، چالشهای نوین و نیز بررسی اولویت ها، انتخابهای تحقیقاتی و فن آوری سبزی و صیفی و معرفی آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی و فن آوری برای حل مشکلات جاری در تولید ارگانیک تدریس گردید و در ادامه کارشناسان به طرح سئوالات خود پرداختند و پاسخ های لازم توسط مدرسین مربوطه ارائه گردید.

%image_alt%
%image_alt%
%image_alt%

bigtheme